The Defense 5 - rekapitulace
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek The Defense 5 - rekapitulace

The Defense 5 - rekapitulace

Belaar

Belaar

8. 12. 2015 21:30
Reklama

Máme za sebou delší menši turnaj o prize pool v hodnotě 75 000 $, jehož LAN finále se odehrálo v Berlíně, a kterého se zúčastnily následující týmy:

Team Liquid

Og

Alliance

Team Alternate





Formát turnaje

Turnaj byl rozdělený do dvou částí. V první části bylo pozváno 12 týmů, které byly rozdělené do dvou skupin po šesti, kde mezi sebou hráli Bo2. První tři týmy z každé skupiny postupily do druhé části. Pozvané týmy do první části byly následující:

ScaryFaceZ

Team Liquid (5Jungz)

Team Alternate

Danish Bears

Newteam123123

Lemondogs

(monkey) Business - OG

4 Clovers & Lepricon

Arcade.PowerRangers

Monkey Freedom Fighters

Golden Boys



Na obrázku dole je možno se podívat na výsledky první části.

The Defense 5 - rekapitulace
i Zdroj: DOTA2.cz

Ve druhé části se s postupujícími týmy utkalo 6 nově pozvaných týmů:

Vega Squadron

Virtus.pro

Ninjas In Pyjamas

Team Empire

Alliance

Complexity Gaming


Výsledky druhé části.

The Defense 5 - rekapitulace
i Zdroj: DOTA2.cz

Postupujícími týmy se tedy měly stát týmy Alliance, OG, Virtus.pro, Team Liquid, 4 Clover & Lepricon a Vega Squadron, nicméně týmy VP, 4 C&L a Vega Squadron zrušili svou účast na turnaji, proto za Virtus.pro byl zvolen tým Alternate jako náhrada.

LAN finále se poté odehrálo v Berlíně. Až na finále se v turnaji nestalo moc překvapivých věcí, více zkušenější týmy OG a Alliance si hravě poradili s novějším a méně zkušeným týmem Alternate, zatímco Team Liquid si dvakrát za sebou zahrál proti týmu Alliance, který v obou případech porazil.

The Defense 5 - rekapitulace
i Zdroj: DOTA2.cz

Finále už ale bylo něco jiného. Team Liquid se oproti ostatním hrám zlepšil o 100 %, a v první hru finále vyhráli s velmi rozhodným skórem 23-3, k čemuž jim dopomohl skvělý draft od Kurokyho, kde si sám Kuroky zahrál last-pick Silencera. Na druhé straně týmu OG byl známý Miracle Shadow Fiend a notail Anti Mage. Team Liquid ale hned od prvních pár minut obsadil jungli týmu OG a FATA si proti Miraclovi poradil bez problémů na svém Razerovi. Skóre 1:0 pro Liquid.

Druhá hra byla o poznání vyrovnanější. FATA zářil na mid Lině, zatímco offlane hráč týmu OG, MoonMeander, zářil na Dark Seerovi. Miracle měl působivé vystoupení na Shadow Fiendovi a vyplatil se mu jeho výběr itemů - Shadow Blade, jelikož se mu povedlo pár solo killů na Matumbamanovo Juggernauta. Hra byla vyrovnaná, nicméně notailovo Phantom Lancer zachránil situaci pro tým OG. Skóre 1:1.

Ve třetí hře tým OG zvolil úplně stený draft jako předtím, zatímco Team Liquid do svého týmu přihodil Tinyho a Legion Commandera, což pro ně velmi zafungovalo. Jejich agrese se jim vyplatila - skóre 2:1.

Ve čtvrté a poslední hře Team Liquid zvolil Ursu, se kterým měli velký úspěch v předchozích kolech playoffs. Společně s Magnusem a Undyingem byla early game pro Team Liquid velmi dobrá, po 25. minutě bylo skóre 25-9 pro ně. Nakonec Team Liquid využil své výhody, a tak se stali vítězi toho turnaje.

The Defense 5 - rekapitulace
i Zdroj: DOTA2.cz

Výsledky a vyhrané částky.

The Defense 5 - rekapitulace
i Zdroj: DOTA2.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama