The International se uskuteční s diváky, Compendium je zdarma
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek The International se uskuteční s diváky, Compendium je zdarma

The International se uskuteční s diváky, Compendium je zdarma

Shovelmeister

Shovelmeister

17. 9. 2021 11:30

Valve oznámilo detaily ohledně konání The International 10. Vyřazovací fáze turnaje se uskuteční s diváky a navíc každý hráč dostal Compendium zcela zdarma.

Reklama

Po několikatýdenním čekání nám Valve připravilo další souhrn informací ohledně The International 10. Na stadion budou mít přístup pouze plně očkovaní diváci s nasazenou rouškou. Lístky budou v prodeji od středy 22. září 12:00 po dvou hracích dnech:

  • 12. a 13. října: 249 Lei (necelých 1300 Kč)
  • 14. a 15. říjen: 249 Lei (necelých 1300 Kč)
  • 16. a 17. říjen: 999 Lei (zhruba 5100 Kč)

Oproti minulým ročníkům jsou vstupenky znatelně levnější, proto zvažte návštěvu turnaje alespoň na pár dní.

Valve rovněž vydalo Compendium k turnaji, letos ale s jednou velkou změnou. Tentokrát je přístupné všem hráčům, a to zcela zdarma. V rámci Compendia můžete otevírat balíčky s kartami hráčů a stavět svůj fantasy tým a během turnaje předpovídat výsledky jednotlivých zápasů. Pokud jste podpořili nějaký ze zúčastněných týmů v rámci projektu Supporters Clubs, získáte speciální balíčky karet zdarma:

  • Bronz: 1 obyčejný balíček, 1 týmový balíček
  • Stříbro: 6 obyčejných balíčků, 2 týmové balíčky + bronzová odměna
  • Zlato: 7 obyčejných balíčků, 3 týmové balíčky + předchozí odměny

Týmové balíčky rovněž můžete zakoupit přímo za 0,45 €, přičemž polovina částky jde na účet danému týmu.

Zveřejněna byla i jména osobností, které se budou starat o analýzu a komentář zápasů. Na anglickém streamu je většina zavedených jmen, ale i někteří nováčci, jako oblíbený učitel Jenkins nebo analytici Avo+ a TeaGuvnor.

V závěru oznámení došlo i na nemilé informace pro vlastníky starších počítačů. 32-bitové operační systémy a Mac OS s nižší verzí než 10.14 již nebudou podporované a Dotu si na nich tedy nezahrajete.

Valve dodává, že tyto změny se drtivé většiny hráčů nedotknou, jelikož již dávno využívají modernější technologie. Vývojářům nynější změny pomohou rychleji vytvářet nové funkce a vylepšovat ty stávající.

Skupinová fáze The International bude probíhat od 7. do 10. října. Na stadionu Arena Nationala s kapacitou 50 000 diváků v Bukurešti se odehraje play-off během 12. - 17. října. Hrát se bude o více než 40 milionů dolarů, což je v přepočtu zhruba 875 milionů Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama