TNC Predator propustí všechny své hráče
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek TNC Predator propustí všechny své hráče

TNC Predator propustí všechny své hráče

Shovelmeister

Shovelmeister

13. 9. 2021 16:10

Filipínská organizace TNC Predator ve středu 15. září oficiálně propustí celou svou sestavu, trenér Mushi pravděpodobně zůstává.

Reklama

Organizace TNC Predator oznámila na svém twitterovém účtu nadcházející propuštění celého týmu. V DPC lize skončil klub až na 16. místě a ani v regionální kvalifikaci nezazářil, s účastí na The International se tedy museli hráči i organizace rozloučit. To je nejspíše hlavním důvodem odchodu celé pětice, více se však dozvíme v úterý 14. září při exkluzivním rozhovoru s hráči a zástupci klubu, který proběhne na oficiální facebookové stránce organizace.

Poslední tři až čtyři roky to byla pořádná jízda. 15. září 2021 oznámí TNC Predator odchod celého svého týmu. TNC a hráči se dohodli, že jejich odchod bude nejlepším řešením pro jejich individuální rozvoj a budoucí kariéru.

Někteří hráči jsou již téměř neodmyslitelně s organizací spojení, například Tims strávil v TNC Predator téměř pět let, což je délka téměř celé jeho kariéry. Stejně tak i Armel a Gabbi působili v TNC na poměry profesionálních hráčů velmi dlouho, více než tři roky.

V oznámení nebyl nijak zmíněn trenér Mushi, jehož organizace najala těsně před kvalifikací na The International 10. Pokud se propouštění týká jenom hráčů, je velmi pravděpodobné, že organizace nechce uzavřít svou hlavní sekci a v dohledné době najde nový tým.

Bývalá sestava TNC Predator

  1. Kim "Gabbi" Villafuerte
  2. Armel Paul "Armel" Tabios
  3. Jun "Bok" Kanehara
  4. Timothy John "Tims" Randrup
  5. Marvin "Boomy" Rushton
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama