Top zápasy čtvrtého kola ESL One Germany
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Top zápasy čtvrtého kola ESL One Germany

Top zápasy čtvrtého kola ESL One Germany

Shovelmeister

Shovelmeister

16. 10. 2020 13:31

V ESL One Germany 2020 začíná jít do tuhého. Některé týmy včetně Vikin.gg a Ninjas in Pyjamas si nesmí dovolit prohrát, jinak v turnaji končí.

Reklama

17. října: OG - Yellow Submarine

Zápas Davida a Goliáše - přesně tak by se dalo popsat utkání mezi dvojnásobnými mistry světa OG a malou CIS organizací Yellow Submarine. Žlutá ponorka již dvakrát na tomto turnaji šokovala celý svět. Poprvé zdolala vicemistry světa z týmu Nigma a ve třetím kole potopila loď s názvem Ninjas in Pyjamas.

Nyní si brousí torpéda i na OG, kteří konečně vyladili formu a po dlouhé době se jim daří i během sezóny. Hráči Yellow Submarine to budou mít extrémně těžké, už ale ukázali, že porazit mohou i papírově daleko silnější týmy. Pokud je ale OG nepodcení a pořádně se na zápas připraví, nemělo by nás čekat další překvapení.

Náš tip: 2-1 OG

Top zápasy čtvrtého kola ESL One Germany
i Zdroj: DOTA2.cz

18. října: Cyber Legacy - Vikin.gg

Cyber Legacy se v turnaji zatím moc nedařilo, Vikin.gg zrovna tak. CIS celek na poslední chvíli utekl hrobníkovi z lopaty v utkání s Tempo Esports, Vikin.gg se naopak podařilo vyhrát první zápas s HellRaisers, další body však nepřidali. Je nutné dodat, že Vikingové naráželi na těžší soupeře v podobě OG a 5men a papírově mají nad CL navrch. Do karet Vikin.gg hraje i fakt, že mají natrénované i takzvané Cheese strategie s Meepem či Broodmother.

V duelu bude hodně záležet na výkonu Miroslava "BOOM" Bičana, který dokáže sám dotáhnout tým k vítězství, ale když se mu nedaří, jsou na tom Vikin.gg bledě. Očekáváme vyrovnanou sérii, jejíž rozhodující hru ovládnou Vikingové.

Náš tip: 2-1 Vikin.gg

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama