Tři noví hrdinové a report systém - Patch 27.10. (aktualizováno)
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Tři noví hrdinové a report systém - Patch 27.10. (aktualizováno)

Tři noví hrdinové a report systém - Patch 27.10. (aktualizováno)

ankerek

ankerek

28. 10. 2011 10:53
Reklama

Další patch je venku a vypouštění nových hrdinů pokračuje. Tato várka tří hrdinů je dokonce tématická - ohniví. Jde tedy o Huskara, Batridera a Jakira.

Aktualizace 28.10. 17:54: Byl přidán podrobnější popis report systému.

Kromě nových hrdinů se také zavedl report systém, díky kterému budete moci na jedné straně doporučit hráče, díky kterému jste si zahráli dobrou hru, tak na druhé straně i nahlásit hráče, který vám hru nějakým způsobem zkazil. Obojí můžete udělat, když kliknete pravým tlačítkem na jméno hráče.

Doporučení hráče má čtyři kategorie: Friendly, Forgiving, Teaching a Leadership (můžete vybrat i všechny čtyři), dále můžete napsat i krátký komentář.

Reportování hráče má také čtyři kategorie: Text abuse, Voice abuse, Intentional ability abuse a Intentional feeding (můžete vybrat i všechny čtyři), nechybí ani možnost pro krátký komentář.

Jak u doporučení tak i reportů máte zatím jen 10 použítí, což je správné, jinak by každý mohl chválit a reportovat hráče za každou blbost. Nyní si musí pořádně rozmyslet kdo mu doopravdy pomohl nebo kdo mu doopravdy zkazil hru.

Nyní se pojďmě se podívat na nové hrdiny.

Huskar

Huskarův model vypadá skvěle, krom kopí má oproti originálu i pěknou šavli, jen škoda že ji nevyužívá (třeba při útoku zblízka; nebo se používá při ulti?). Jeho spelly vypadají pěkně, jen si myslím, že animace prvního (Inner Vitality) se k němu moc nehodí.

Batrider

Batrider také vypadá dobře, ale co doopravdy vypadá bezvadně jsou jeho spelly - všechny čtyři! (zabalení nepřítele do oleje a zejmená překrásný oheň)

Jakiro

A aby toho ohně nebylo málo, tak tu je ještě Jakiro, jehož model vypadá doopravdy detailně propracovaný. Jeho spelly se mně líbí všechny až na druhý (Ice Path) - efekt kouzlení ledu je pěkný, ale výsledný led nevypadá dobře.

Kopletní přehled změn najdete zde.

Jak se tato "ohnivá trojka" líbí vám? A co říkáte na nový systém reportů? Myslíte, že je tento systém takhle ideální? Když ne, jak byste ho udělali vy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama