Tři výhry pro Ninjas in Pyjamas ve skupině. V Dota PIT dnes narazí na Team Secret
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Tři výhry pro Ninjas in Pyjamas ve skupině. V Dota PIT dnes narazí na Team Secret

Tři výhry pro Ninjas in Pyjamas ve skupině. V Dota PIT dnes narazí na Team Secret

gubesh

gubesh

20. 5. 2020 00:22

Dnes se uskuteční poslední série zápasů základní části turnaje OGA Dota PIT 2020 Online. Ninjas in Pyjamas se utkají s Team Secret o první místo ve skupině B. Oba týmy zatím mají nastejno po třech výhrách. Ninjas budou mít příležitost zvrátit nešťastnou bilanci zápasů se Secret, jež je v jejich neprospěch 4:0.

Reklama

Lycan strat comeback – Ninjas in Pyjamas vs Team Liquid 2:1

 

V první mapě se "SabeRLight-" blýsknul skvělým výkonem v laning phase s Batriderem. Zápas se ale pro Ninjas dále tolik dobře nevyvíjel. Ultimátní schopnost KotLa Will-O-Wisp několikrát překazila Batriderovu iniciaci, což vyústilo v několik prohraných fightů. I přes to Batriderovu snahu o neustále agresivní hru ocenil komentátor "trent":

„I love SaberLight- so much. He is my favorite player to watch. This guy is insane.“

 

Hra na dále probíhala poměrně vyrovnaně s mírnou výhodou týmu Liquid. NiP se dařilo bránit bázi, a dokonce uhrát několik vyrovnaných fightů. Dokonce se jim povedlo zabít Centaur Warrunera na dlouhých 140 vteřin bez vykoupení. Už to vypadalo, že by mohli otočit hru, ale posléze přišel nevydařený fight u Roshana, po němž si po 54. minutách Liquid vydřeli jednu vítěznou mapu.

 

Druhou a třetí mapu Ninjas in Pyjamas dokázali vyhrát, a tak otočit i celou sérii proti Team Liquid. Obě hry byly podobné pokaždé v hlavní roli s Charlieho Lycanem. Poprvé NiP vyhráli všechny tři linky a dokázali zvítězit již ve 24. minutě. Podruhé to měli o něco těžší, ale týmu Liquid se hru otočit nepodařilo. Na konci navíc Charlie s Lycanem získal Rampage.

 

Highlights Ninjas in Pyjamas vs Team Liquid:
https://www.youtube.com/watch?v=avH0RRMnKjY
 

Odplata za vyřazení z Pushka league – Ninjas in Pyjamas vs Virtus.pro 2:0

 

Tři výhry pro Ninjas in Pyjamas ve skupině. V Dota PIT dnes narazí na Team Secret
i Zdroj: DOTA2.cz

 

"SabeRLight-", "Supream^" a jejich spoluhráči byli po nadějném čtvrtfinále na WePlay! Pushka league vyřazení právě Virtus.pro. Motivace NiP v tomto utkání tak byla dvojnásobná. Ninjas se poštěstilo zvítězit na všech třech linkách. VP nic nevzdávali, začali hrát v pěti a pokoušeli se tak vrátit do hry.

 

NiP ochotně bojovali ve čtyřech a nechávali Charlieho Alchemistu v klidu „farmit“. To se ukázalo jako správná strategie a poté, co byl Charlie dostatečně silný, měli hru již pevně ve svých rukou. Za neustále se zvětšující náskoku nakonec udolali soupeře ve 34. minutě.

 

Ve stejný čas a stejným výsledkem skončila i druhá mapa. V ní Ninjas po prohrané laning phase museli dotahovat. Puck, KotL a Beastmaster přinesli Ninjas in Pyjamas spoustu kontrolu, a tak s ničivým Charlieho Lycanem dokázali vyhrávat klíčové fighty. Na straně VP chyběl jakýkoli save, s nímž by snad mohli lépe čelit hrdinům soupeře, a tak NiP mohli ve druhém hracím dni být spokojeni se dvěma výhrami ve skupině B.

 

Highlights Virtus.pro vs Ninjas in Pyjamas:
https://www.youtube.com/watch?v=TjxYKCbRupY
 

Bounty Hunter is a hero – Ninjas in Pyjamas vs Team Spirit 2:1

 

 

Tři výhry pro Ninjas in Pyjamas ve skupině. V Dota PIT dnes narazí na Team Secret
i Zdroj: DOTA2.cz

 

První mapu prohráli, a tak bylo znovu potřeba, aby dokázali otočit celou sérii podobně jako proti Liquid. Druhá hra se pro ně ale nezačala vyvíjet dostatečně uspokojivě. Většinu času na své protihráče ztráceli. A s Death Prophet na carry neměli late game jistý.

 

Po 30. minutě ale začal být "Supream^" s Invokerem nezastavitelný a Team Spirit si své naděje na výhru 2:0 musel nechat rozplynout. K otočení 8k gold lead stačili tři vyhrané fighty po posledním z nichž, se Ninjas sebrali a šli zničit rovnou čtyřkové věže i s The Ancient.

 

Třetí rozhodující hra byla velkou one man show Jonáše "SabeRLight-" Volka s Bounty Hunterem. S ním začal na safelane jako falešné carry. Z linky si odnesl mnohem více, než kdyby byl na offlane a ve 12. minutě dokonce měl největší networth. Ninjas in Pyjamas v mid game hráli velmi agresivně, nic nenechali náhodě a zabití za zabitím si zvyšovali svůj náskok.

 

Hru zvládli vítězně ukončit již v čase 26:13 s ohromným náskokem 24 102 NW. Nejvyšší damage i Net Worth měl na konci "SaberLight-", pro něhož to byla jedna z nejlepších her v nové sestavě Ninjas in Pyjamas. Svého spoluhráče na Twitteru zmínil i Charlie Arat: 

„Ggs to @Team_Spirit 2 - 1 for us! Bounty hunter is a hero.“

 

Highlights Team Spirit vs Ninjas in Pyjamas:
https://www.youtube.com/watch?v=BN7bR6MfpjU&t=0s
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama