Tým Secret si jako první zajišťuje postup na Major
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Tým Secret si jako první zajišťuje postup na Major

Tým Secret si jako první zajišťuje postup na Major

Shovelmeister

Shovelmeister

14. 2. 2021 11:50

Nejlepší tým minulého roku a aktuální vůdci evropské DPC ligy se jako první na světě kvalifikovali na singapurský Major.

Reklama

Regionální DPC ligy mají za sebou více než polovinu zápasů a nyní už je jisté, že na ONE ESports Singapore Major uvidíme lídry evropské ligy. Těmi jsou podle očekávání hráči týmu Secret, kteří ve svých dosavadních pěti utkáních zatím neprohráli a zaváhali pouze na dvou mapách.

Tým Secret si jako první zajišťuje postup na Major
i Zdroj: DOTA2.cz

Již nyní si zajistili postup na Major, zbylá dvě utkání proti High Coast Esports a OG však stále nejsou jen formalitou. Postupová místa jsou rozdělená tak, že první tým postupuje rovnou do play-off Majoru, další do skupinové fáze a třetí se čtvrtým účastníkem si zahrají v turnaji o divokou kartu.

Secret dominují evropskému regionu už více než rok. Loni vyhráli osm turnajů v řadě, přičemž v každém grandfinále zničili soupeře 3-0. Navíc obdrželi ocenění tým roku na Esports Awards 2020. Midlaner Nisha navíc získal cenu za nejlepšího esportového PC hráče roku a trenér Heen byl oceněn jako nejlepší trenér roku.

Zbytek tabulky je velmi vyrovnaný. Blízko k postupu mají OG a Alliance, čtveřice Tundra, Liquid, Nigma a Vikin.gg má stále teoretickou šanci si v Singapuru zahrát. High Coast Esports už budou bojovat jen o setrvání v první divizi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama