Tým Undying žádá fanoušky o příspěvek na bootcamp
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Tým Undying žádá fanoušky o příspěvek na bootcamp

Tým Undying žádá fanoušky o příspěvek na bootcamp

Shovelmeister

Shovelmeister

4. 8. 2021 17:00

Americký tým Undying, ve kterém působí i český offlaner Jonáš "Saberlight" Volek žádá fanoušky o příspěvek na realizaci bootcampu.

Reklama

Týmu Undying se sice nepodařilo dostat ani na jeden z Majorů, kvalifikací na The International 10 ale prošel jako horký nůž máslem. Vedení nedávno oznámilo, že nenašlo organizaci ani sponzora a po vzoru Quincy Crew bude celek pokračovat jako samostatný tým. To s sebou však přináší různá úskalí, hlavně nedostatek finančních prostředků. Soft support týmu David “MoonMeander” Tan proto požádal fanoušky o finanční podporu ve výši necelých 21 tisíc dolarů (zhruba 450 tisíc Kč). Peníze budou použity z velké části na pronájem nemovitosti a cestovné.

Myšlenka, že by náš bootcamp mohli sponzorovat fanoušky mě napadla již dříve, ale nechtěl jsem spoléhat na komunitu, už tak vám hodně dlužíme. Vzhledem k tomu, že organizace o nás neměly zájem nebo nás ignorovaly, nemám jinou možnost než se obrátit na vás.

MoonMeander rovněž vydal i prohlášení, ve kterém popisuje každodenní výzvy, které tým potkávají od vysoké odezvy Timada a Saberlighta, přes často obrácený denní režim k nedostatku peněz.

Největší luxus, který máme, je nitro na Discordu, abychom mohli všichni společně procházet záznamy her ve vyšší kvalitě.

Dosud týmu přispěla necelá stovka fanoušků, přičemž se vybraly zhruba 4 tisíce dolarů. Rekordní částku zaslal Keegan Loh, přispěl tisíci dolary. Pro hráče je bootcamp enormně důležitý, bude to totiž jejich první šance, jak se osobně poznat a hrát bez vysokého pingu.

Sestava týmu Undying

  1. Enzo “Timado” Gianoli
  2. Jonathan “Bryle” De Guia
  3. Jonáš “Saberlight” Volek
  4. David “MoonMeander” Tan
  5. DooYoung “DuBu” Kim
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama