Týmy Nigma a Galaxy Racer se spojují v jednu organizaci
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Týmy Nigma a Galaxy Racer se spojují v jednu organizaci

Týmy Nigma a Galaxy Racer se spojují v jednu organizaci

Shovelmeister

Shovelmeister

20. 9. 2021 19:00

Organizace Galaxy Racer a Nigma se spojují v jednu entitu a vzniká nový celek Nigma Galaxy.

Reklama

Organizace Nigma a Galaxy Racer oznámily na svých sociálních sítích spojení v jeden tým, který se stane největším esportovým celkem na Blízkém východě. Tým Nigma byl založen vítězi sedmého ročníku The International a i přes neúspěch v DPC sezóně a kvalifikaci na The International se jedná o elitní klub s obrovským potenciálem.

Ve světě Dota 2 je Galaxy Racer jen málo známým týmem, v jiných titulech jde ale o světovou špičku. Organizace vznikla teprve v roce 2019 a za tu dobu si stihla vybudovat dobrou reputaci napříč herními tituly. Navíc se věnuje i dalším činnostem včetně organizování soutěží a dokonce i má smouvu s hudebními interprety, kteří pro ni vytváří hudbu.

Nigma Galaxy bude samostatnou entitou s vlastním rozpočtem, značkou, vizí a identitou. Barvy si ponechá z týmu Nigma. Galaxy Racer si rovněž zanechá svou identitu a bude schopný se zaměřit na rozšíření již dnes robustní sítě content-creatorů a dalších částí podniku.

Spojení organizací má za cíl překonat bariéry v přístupu, financování a podpoře hráčů, které jsou na Blízkém východě běžné. Dále je v plánu založení akademie pro mladé a talentované hráče, ze kterých se mohou časem stát hvězdy světového formátu. S touto strategií slavila velký úspěch ruská organizace Virtus.Pro, která dala šanci celému B-týmu, který je nyní jedním z favoritů na získání Aegisu.

Podle dostupných informací nedojde k žádnému propouštění hráčů a dosavadní sestava Galaxy Racer se stane novým B-týmem Nigma Galaxy. Pro organizaci by mohl v dalších letech nastat problém s účastí na The International, jelikož Valve povoluje start pouze jednomu celku z dané organizace kvůli střetu zájmů. V minulosti se tak museli rozloučit se svým druhým týmem například i OG.

Hlavní sestava Nigma Galaxy

  1. Igor “iLTW” Filatov
  2. Amer “Miracle” Al-Barkawi
  3. Ivan “MindControl” Ivanov
  4. Maroun “GH” Merhej
  5. Kuro “Kuroky” Takhasomi
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama