Update 7.00 - Ostatní změny
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Update 7.00 - Ostatní změny

Update 7.00 - Ostatní změny

filozof

filozof

12. 12. 2016 19:45

Dlouho očekávaný rework starých modelů, komunitní boti a vylepšení showcase pohledu.

Reklama

 

Komunitou vytvoření boti

Nyní může kdokoliv naprogramovat vlastní boty pomocí zcela nové Scripting API. Komunitní boty je možné sdílet a stahovat ve Workshopu. Pro váš zápas si je můžete nastavit v podsekci "Bot settings" které je součástí sekce "Advanced lobby settings". Další informace se dozvíte na Valve Developer Community Wiki.

 

Nové modely hrdinů

Po letech brečení na fórech, kreslených návrhů a měření poměru Slardarova hrudníku se komunita konečně dočkala updatu některých nejstarších modelů. Hlavní cenu v Icefrogově kosmetickém salonu vyhráli Slardar, Viper a Enigma. Pro příště můžeme jít brečet třeba nad Jakirem.

 

Nechápu na co Slardar potřebuje ty zuby na dolní čelisti. To se VALVE pořád bojí podobnosti s Warcraftem? Starý Naga Royal Guard stále zůstává nepřekonaný.

 

Viper byl hrdina s převrácenými křídly a nejdivnější hlavou v dotě, takže jsem čekal úplně jiný design. VALVE mě překvapilo, protože dokázalo zachovat původní prvky a přitom viper konečně vypadá drsně.

 

Enigma konečně vypadá jako tajemná vesmírná entita! Přitom mu stačilo dát jasně vyrýsovaný obličej a hlavu která nesedí na ramenou. Wronchi momentálně streamuje tvorbu nového videa o Enigmě chodícímu do posilovny, takže se máme na co těšit.

 

Vylepšení showcase pohledu

VALVE říká že "někdy hrdina potřebuje chvíli na zastavení, aby si odpočinul od krveprolítí bitvy a užil si výhled". Já vás tím oblbovat nebudu, kromě tvorby SFM filmečků a testování setů v Sandboxu tuto funkci nevyužijete. I když přiznávám že nové modely by důvodem k vyzkoušení být mohly.

 

Nová obloha Změněn poměr stromů
Update 7.00 - Ostatní změny
i Zdroj: DOTA2.cz
Update 7.00 - Ostatní změny
i Zdroj: DOTA2.cz
Původní jednobarevná vybledlá obloha byla nahrazena atmosérou a mraky viditelnými v Showcase pohledu. Nad vaším hrdinou se nyní tyčí impozantní stromy když použijete Showcase pohled na základní mapě.

 

Vítr ve větvích Dynamická tráva
Update 7.00 - Ostatní změny
i Zdroj: DOTA2.cz
Update 7.00 - Ostatní změny
i Zdroj: DOTA2.cz
Na několika mapách se nyní stromy třesou ve větru, ale nebojte se - tangu se nevyhnou. Základní mapa má nyní trávu která se jemně chvěje ve vánku na bojišti a hýbe se pod vašima nohama.

 

 

Všechny další novinky z nové patche naleznete na rozcestí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama