Valve o spectator a replay systému
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Valve o spectator a replay systému

Valve o spectator a replay systému

ankerek

ankerek

5. 10. 2011 15:41
Reklama

Na oficiálním blogu byl vydán další update. Tentokrát se píše o spectator a replay systému, které budou doopravdy propracované. Pojďme si tyto funkce představit.

Samotná hra je jedna věc, ale není to jediná věc. Okolo hry je mnoho dalších funkcí, které jsou důležité a samotnou hru udělají lepší. Mezi ně patří spectator, replay či stream systemy. Valve se rozhodlo, že to nenechají jen tak a tyto funkce doopravdy vymakají a začali tím, že vložili nejsledovanější zápasy do hlavního menu, kde je nikdo nepřehledne.

Najdete hru snadno a rychle

Takže, pokud chcete sledovat hry, abyste se něco přiučili, v nové Dotě už nebudete ztrácet tolik času hledáním správné hry. Budete je totiž moct filtrovat podle mnoha kritérií, jako třeba: podle konkrétního hrdiny, hráče či skill levelu daného hráče aj.

Na mnoha funkcích vývojáři ještě pracují: Pokud se chcete naučit hrát za nového hrdinu, system vám ihned najde replaye, které vám s tím pomůžou. Pokud jste zmeškali zápas svého oblíbeného týmu, není proč se vztekat, k replayi se dostanete lehce a shlédnout ho můžete kdykoli.

Pohled z osoby hráče

Další důležitou funkcí, která už funguje, je pohled z osoby samotného hráče. To se hodí pokud chcete vidět jak přesně konkrétní hráč hraje. Vidíte tedy jak hráč pohybuje kurzorem myši, obrazovkou, jak klikají na spelly, předměty atd.

Komentátoři to budou mít lehčí

Další novou funkcí je lepší podpora pro komentátory. Nyní je komentátorův hlas spojený s replayem.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama