Valve ohlašuje datum konání The International a přidává do hry způsob, jak podpořit váš oblíbený tým
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Valve ohlašuje datum konání The International a přidává do hry způsob, jak podpořit váš oblíbený tým

Valve ohlašuje datum konání The International a přidává do hry způsob, jak podpořit váš oblíbený tým

Shovelmeister

Shovelmeister

12. 5. 2021 12:30

Valve oznamuje datum konání největšího esportového turnaje The International. Navíc představuje způsob, jak můžete přímo podpořit váš oblíbený tým.

Reklama

Valve prostřednictvím svého blogu a sociálních sítích oznámilo detaily ohledně konání turnaje The International 10. Podle očekávání se akce uskuteční ve Stockholmu. Základní část se odehraje od 5. do 8. srpna, play-off od 10. do 15. Prize pool je stanoven na něco přes 40 milionů dolarů z minulého neuskutečněného ročníku.

Na rozdíl od předchozích let, letos si nebudete moci pořídit Battle Pass. Namísto něj budou do hry přidány dva eventy, jeden v červnu a druhý krátce po skončení The International.

Dále vývojáři představují způsob přímé podpory pro váš oblíbený tým. Nyní si můžete zakoupit balíčky s emotikony, spreji, hláškami do chatovacího kolečka a dalšími bonusy od vaší oblíbené organizace. Dostupné jsou tři úrovně - bronzová, stříbrná a zlatá. Polovina vámi utracených peněz jde přímo organizaci.

  • bronzová: 1,70 € -  odznáček týmu na profilu
  • stříbrná: 8,45 € - odznáček týmu na profilu, emotikony, spreje
  • zlatá: 16,95 € - všechny předchozí odměny, hlášky do chatovacího kolečka

Zatím je dostupných 17 týmů, některé organizace totiž měly problémy s nahráním vlasního obsahu. Tento problém by měl být vyřešen v příštích několika dnech. Balíčky budou platit do začátku The International, v dalších sezónách do zahájení Majoru.

Došlo k chybě při nahrávání našeho balíčku. Obsah od OG bude dostupný v příštích dnech, problémy byly již vyřešeny. Omlouváme se za nepříjemnosti, monkey business přijde brzo do hry.

Vývojáři slibují, že v budoucnu bude ještě více možností, jak podpořit vaše oblíbené týmy na The International. V příštích měsících budou komunitu informovat o dalších změnách.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama