Valve: Podpora custom games vývojářů
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Valve: Podpora custom games vývojářů

Valve: Podpora custom games vývojářů

Belaar

Belaar

17. 3. 2016 21:08
Reklama

V nové zprávě od Valve jsme se dozvěděli více o novém systému Custom Game Pass, který slouží k podpoře a odměně vývojářů custom her.

Valve: Podpora custom games vývojářů
i Zdroj: DOTA2.cz

Počet Custom Games Passů bude omezený a bude dán vysoce kvalitním hrám, které jsou v komunitě známé a oblíbené. Hráči můžou tento pass zakoupit a tím přímo podpořit vývojáře her a zároveň obdržet extra výhody pro tyto hry. Všechny custom games budou nadále zadarmo. Hry, které obdrží Custom Games Pass, budou vybírány Valve Dota týmem.

První Custom Games Pass bude dostupný pro Roshpit Champions za 1$ po dobu 30ti dnů. Kdokoliv může tuto hru hrát zadarmo, ale zakoupením Custom Games Passu se hráči odemknou nejen další sloty ve stashi a inventáři, ale i další menší výhody.

Seznam těchto výhod bude vždy dostupný v přehledu custom hry, na kterou budete Custom Games Pass zakupovat. 

Tento celý koncept samozřejmě dal vzniknout řadě otázek. Jedna z nejhlavnějších je otázka férovosti - jak bude zajištěno, že hráči, kteří zakoupí Custom Games Pass, nebudou mít neférovou výhodu oproti ostatním hráčům (v podstatě pay to win systém)? Odpověď od Valve zní, že pokud bude toto zjištěno, Valve bude s vývojáři hry pracovat na řešení. 

Tento nový koncept se připravil i na případ, kdy hráč není s Custom Games Passem spokojený. Hráč má 48 hodin na to, aby vyzkoušel Custom Games Pass a pokud nebude spokojen, může ho vrátit.

Více informací se můžete dozvědět v tomto rozhovoru nebo ve FAQ.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama