Valve začne hromadně zasílat beta klíče
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Valve začne hromadně zasílat beta klíče

Valve začne hromadně zasílat beta klíče

Marty

Marty

1. 11. 2011 23:41
Reklama

Určitě všichni z nás už přestali věřit, že by se toto mohlo stát, že by registrace do bety nebyla zbytečná, ale opak je pravdou, každý kdo se zaregistroval, udělal velmi dobře, protože v úterý v noci VALVE zaslalo všem zaregistrovaným email, kde jsou informace o dalším kroku co musíte udělat pro získání beta klíče.

 

Návod jak zažádat o beta klíč:

Jste-li prihlášeni do bety (pokud ne, zaregistrujte se zde), musíte vyplnit tento dotazník, kde odešlete informace o HW konfiguraci vašeho počítače a odpovíte na různé otázky ohledně Doty, podle kterých vás rozdělí do jednotlivých skupin, aby vám matchmaking systém našel vhodné soupeře a spoluhráče. To je vše, jak jednoduché že? Máme přímo zprávu od IceFroga, že by tyto akce kromadného rozesílání měly probíhat dokonce každý den a když ne každý den, tak týden.

Nutností je:

Mít zapnutý steam a hlavně jeho aktuální patch, aktualizaci steamu provede restartem aplikace a při dalším spuštění vám automaticky steam vyhledá nový patch a sám ho stáhne (toto může trvat i několik minut). Poté budete vyzváni klasickou hláškou steamu o další restart a pak by vše mělo fungovat vpořádku.

Vyplnění ankety:

 

Každý hráč, kterému bude zaslán beta klíč dostane automaticky další dvě kopie svého klíče, které najde v Inventáři na STEAM profilu. Tyto dva klíče můžete poslat kamarádovi nebo komukoliv jen chce, to je na vás.

Valve vydává i svůj každodení komiks, který určitě stojí za zhlédnutí.

 

Tak co na to říkáte? Pozvedlo vám to aspoň trochu náladu? A co si myslíte o komiksu? To vše nám napište do komentářů. Velmi se těšíme na vaše názory. S pozdravem tým portálu Playdota.cz

 

 

Zdroj: Officiální blog Doty 2 www.dota2.com

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama