Vánoční turnaj se vrací, přijďte si zahrát!
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Vánoční turnaj se vrací, přijďte si zahrát!

Vánoční turnaj se vrací, přijďte si zahrát!

Shovelmeister

Shovelmeister

10. 12. 2021 20:00 3

Před Vánoci se jako obvykle bude i letos konat Vánoční turnaj, na kterém si může zahrát úplně kdokoli. Stačí sehnat 4 kamarády a i ty můžeš zabojovat o prize pool v celkové hodnotě 16 tisíc Kč.

Reklama

Vánoční turnaj má stejně jako každý rok za cíl spojit komunitu a vytvořit příjemnou a přátelskou atmosféru mezi hráči všech možných úrovní.  Jen málokdy máte možnost zahrát si proti elitním českým a slovenským hráčům a vyzkoušet si na nich pořádně vypečené strategie, tak se určitě nezapomeňte zúčastnit. Navíc si během skupinové fáze budete moci odnést finanční odměnu, i když zrovna nevyhrajete. Diváci znovu dostanou možnost sami přispět něco do turnaje díky crowdfundingu a taky na ně čekají soutežě o hodnotné ceny.

Turnaj proběhne o víkendu 18. a 19. prosince a rozdělí se na něm minimálně 16 tisíc Kč, a to díky sponzorům v čele s Alchemistrem, Tomášem “poKo” Pokorným a Lidovým Gamingem. Letos je tu navíc novinka v podobě výzev pro všechny týmy a jejich hráče ve skupinové fázi. Tyto výzvy budou spočívat v dosažení různých statistik, nebo výjimečné překonání svého nepřítele, např. tým co vyhraje nejdelší hru, nebo hráč co stackne nejvíc campů ve hře, vyhrává. Odměnou bude vždy 100 Kč na hráče nebo 500 Kč na tým. Kompletní seznam výzev a jejich ohodnocení bude zveřejněn před turnajem. Výhlášení výzev proběhne ihned po skončení skupinové fáze, kterou odvysílá Peter “c1RcA” Trávnik.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama