Vikin.gg získávají stříbro na Snow Sweet Snow #2
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Vikin.gg získávají stříbro na Snow Sweet Snow #2

Vikin.gg získávají stříbro na Snow Sweet Snow #2

Shovelmeister

Shovelmeister

12. 3. 2021 11:23

Vikin.gg s českým midlanerem Miroslavem "BOOM" Bičanem slaví další úspěch. Z turnaje Snow Sweet Snow #2 si odnáší stříbrnou medaili a 15 tisíc dolarů jako bonus.

Reklama

Turnaje se zúčastnilo celkem 16 evropských a CIS týmů včetně Vikin.gg s Miroslavem "BOOM" Bičanem a Hippomaniacs s pěticí Čechů ve složení Mambos, CURRY, Tipek, Muf, Sehny. Oba týmy byly přiděleny do skupiny B, která pro oba dopadla diametrálně odlišně. Zatímco Vikingové s přehledem a podle očekávání skupinu ovládli, Hroši se trápili. Podařilo se jim vyhrát na jediné mapě v sedmi zápasech a do play-off se nedostali.

Projít do finále nebylo pro Vikin.gg nijak zvlášť obtížné. Jediným konkurenceschopným týmem pro ně byli HellBear Smashers v čele s vicemistrem světa z roku 2016 Rasmusem "Misery" Filipsenem, které dokázali porazit hned v prvním kole Upper Bracketu. Další série proti PuckChamp byla velmi jednostranná a BOOM se tedy mohl podívat do grandfinále.

Vikin.gg získávají stříbro na Snow Sweet Snow #2
i Zdroj: DOTA2.cz

Tam narazili opět na HellBear Smashers. Očekávala se převaha Vikin.gg, tu však nakonec měli HellBears Smashers. Vikin.gg dokázali získat pouze druhou mapu, což vyústilo v jejich porážku. Vítězové si odnáší cenný titul a 25 tisíc dolarů navrch, Vikin.gg získali 15 tisíc dolarů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama