Weekly interview #2 - SexyBamboe
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Weekly interview #2 - SexyBamboe

Weekly interview #2 - SexyBamboe

Marty

Marty

3. 7. 2012 15:20

Weekly interview, nyní s pořadovým číslem #2. Dnes jsme vyzpovídali jednoho z nejlepších solo line hráčů. Tento hráč nosí jméno klanu Mousesports a budete ho znát pod přezdívkou SexyBamboe.

Reklama

Alaan 'SexyBamboe' Faraj
Weekly interview #2 - SexyBamboe
i Zdroj: DOTA2.cz

Věk: 20

Země:  Nizozemsko

Clan: mousesports

Aktivní léta: 5-6 let

Ahoj, jmenuji se Alaan Faraj, také znám jako SexyBamboe, je mi 20 let a dotu hraji přibližně 5 až 6 let, pokud si dobře pamatuji. Nikdy jsem nehrál jiné MOBA hry až na 1-2 zápasy abych to zkusil. Momentálně hraji za tým Mousesports a v minulosti za méně známe klany jako jsou LLL, GoG, DC.com a GK.

Co momentálně děláš kromě hraní Doty? Stále studuješ, nebo už pracuješ?

Tento rok jsem úspěšně dokončil střední školu a přemýšlím nad tím že si vemu rok na to abych se podíval, kam až to v Dotě 2 dotáhnu na profesionální úrovni. Dříve jsem brigádně pracoval pro MC Donalds (směje se) ale skoncoval jsem s tím po tom co jsem si uvědomil kolik jsem do toho vrazil času a kolik mi za to bylo zaplaceno.

 

Jak jsi se k samotnému progamingu dostal? Jaké byly tvé začátky a naopak jaké jsou tvé herní výsledky a budoucí cíle? Měl jsi doma problém s rodiči, nebo tě v hraní podporvali?

Víte nebylo to tak těžké, když se u toho bavíte a zároveň i zlepšujete jde to snadno. Předtím než jsem se do progamingu dostal moje ambice nikdy nebyly stát se "pro" hráčem, jen jsem si rád občas zahrál s přáteli dotu a zakládali jsme si různé for fun týmy. Zatímco nyní jsou moje ambice takové, abych se mohl hraním Doty živit a byla to má práce. Moji rodiče mě nikdy v herní kariéře nepodporovali, stále do mě jen hučeli, abych si našel nějakou práci nebo něco lepšího na zábavu. Ale nějak jsem to ignoroval a prostě sem dělal to co mě nejvíc baví.

 

V kvalifikacích na Intenational 2 jste prohráli proti NEXT.kz, kteří později byli poraženi týmem mTw. Kdo si myslíš že může vyhrát International 2? Poslední dobou jsou velmi silní mTw, kteři vyhráli i DreamHack nad NaVi v grand finále. Myslíš že na to mTw mají?

Já sázím na asiaty, i přes to že mTw v krátkém časovém rozpětí dokázali mnoho. Jejich momentální výsledky zas tolik neznamenají, protože většina EU/US týmu se do toho ještě pořádně nedostala. Měsíc až mesíc a půl před Intrnatinalem všechny EU/US týmy pojedou na bootcamp kde budou hrát 24/7 aby se zlepšily, ale zatímco asiati už takto trénují co dostali pozvání na tento velký turnaj. Takže já to vidím jasně.

 

Jsi spokojený s tvým nynejším clanem Mouz?

Ano, i když to má své mínusy, tak to má i plusy, když to všechno shrnu, tak jsem s mým aktuálním týmem spokojen. Já i moji spoluhráči věříme, že se někdy můžeme stát jednimi z těch nejlepších. (směje se)

 

Jaké to je hrát s tím nejvíce-fuck hráčem v týmu, SingSingem? Nadává takto i když hrajete zápasy?

Ono vlastně, když hrajeme seriozní hry a záleží na výhře tak se SingSing přemění do úplně jiného člověka. (směje se) Nebere nic na lehkou váhu a snaží se všechny hry vyhrát, namísto toho aby nadával.

 

Každý jistě zná tvou Akashu, je to tvůj oblíbený hrdina? Nebo proč ji hraješ tak často? Kde je zkrátka to tajemství tvé uspěšné solo linky.

Já prostě hraju to co mi kapitán pickne, nicméně Queen Of Pain je velice zábavný hrdina, ale nejoblíbenějším hridnou u mě vždy bude Tiny! Co se týče solo linky člověk musí být zkušený s hraním na solu, aby byl úspěšný. Musíš vědět co přesně udělat v daný moment a v každé situaci. O tom to je.

 

Jak vznikl tvůj nick SexyBamboe?

Takže, začal jsem s nickem Bamboe, to holandsky znamená bambus. A Bamboe sem volil protože zelená je moje oblíbená barva a kvůli tomu, že jsem viděl film, kde nějací bojivníci bojovali s bambusovými tyčemi. (směje se) Tak sem si myslel že to bude "cool" jméno. Příponu Sexy jsem přidal později, protože čistě "Bambus" mě omrzel a můj herní styl je tak trochu sexy ne? (směje se)

 

Kde tě můžeme najít? Nějaké facebook fan page, IRC channel? Máš svůj vlastní stream? A kde můžeme najít tvůj tým?

Já jsem stále na našem IRC kanálu #mouz.dota a také mě můžete follownout na mém twitteru @SexyBamboe. Webové stránky mého týmu jsou www.mousesports.com. Na Facebooku a Streamu se momentálně pracuje.

 

Tak co říkáte na SexyBambuse? Je vám sympatický? Mně ano a musím uznat, že dělat rozhovor s ním byla opravdu sranda.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama