Young mění sestavu, do týmu přichází duo z Lidového Gamingu
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Young mění sestavu, do týmu přichází duo z Lidového Gamingu

Young mění sestavu, do týmu přichází duo z Lidového Gamingu

Shovelmeister

Shovelmeister

8. 2. 2021 16:57

Tým Young ohlašuje výměnu dvou klíčových hráčů Sammiho a Laograce. Nahradí je borci z Lidového Gamingu.

Reklama

Samuel "Sammi" Frajka a Filip "Laograc" Kurovský reprezentovali tým Young v podzimním splitu Sazka eLeague, která pro tým nedopadla tak, jak by si hráči a vedení představovali. Young nepostoupili ze skupinové fáze, naštěstí pro ně ale zaváleli v baráži a dostali se do ligy zpět.

Nyní zmínění dva hráči tým opouští ve prospěch Ariana "Arin" Ahmadiho a Lukáše "Raviente" Sýkory. Raviente naposledy nosil dres Lidového Gamingu a v Sazka eLeague dosáhl na dělené 5.-6. místo. Raviente i v novém týmu bude hrát Mid, Arin nahradí Sammiho na pozici 1 a Scream se přesune do role kapitána a Hard Supporta.

Young mění sestavu, do týmu přichází duo z Lidového Gamingu
i Zdroj: DOTA2.cz

Úvod roka priniesol aj zmeny v zostave, ktoré sú napokon definitívne. Týmto by sme chceli poďakovať Sammimu a Laogracovi za ich doterajšiu reprezentáciu a popriať im v ďalšej kariére mnoho úspechov.
Ich miesto v tíme nahradí dvojica Raviente a Arin. Veríme, že tieto zmeny budú pozitívnym impulzom a prispejú k ďalšiemu progresu tímu, ktorý tvoria mladí hráči s veľkým potenciálom do budúcna.
Aktuálna zostava tímu Young vyzerá nasledovne: 1. Arin, 2. Raviente, 3. Kurrito, 4. Surlovec, 5. Scream (c)
Kam půjdou hrát Sammi s Laogracem se zatím ještě neví. Spekuluje se o přestupu do Brute, oficiálně však není nic oznámeno. Více se o přestupech dozvíme nejspíše v příštích týdnech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama