Známe všechny pozvané týmy nejvyšších DPC lig
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Známe všechny pozvané týmy nejvyšších DPC lig

Známe všechny pozvané týmy nejvyšších DPC lig

Shovelmeister

Shovelmeister

4. 1. 2021 16:34

Po téměř roce se obnovuje DPC sezóna a již zanedlouho začnou kvalifikační boje do regionálních lig. Které týmy se těmto bojům vyhnou?

Reklama

Nedávno jsme se dočkali oznámení Valve, že se obnoví soutěže, díky kterým se týmy mohou kvalifikovat na Majory a The International. Vývojáři však provedli značné změny v systému turnajů a lig, aby dali šanci i slabším týmům. V každém z šesti regionů tedy budou probíhat dvě divize DPC ligy, přičemž z první divize postoupí nejlepší celky na následující Major. Naopak do druhé ligy se může dostat téměř kdokoli prostřednictvím otevřené kvalifikace.

Evropa

Evropské DPC soutěže bude mít na starosti DreamHack, respektive odnož DreamLeague. Pozvánky do první divize obdržely organizace OG, Secret, Nigma a Liquid.

Dalších osm týmů se popere o čtyři místa v první divizi a zbytek poputuje do divize druhé. Velmi pravděpodobně obdrží pozvánku týmy Alliance, Vikin.gg, mudgolems a Chicken Fighters.

CIS

Ligy pro region postsovětských států bude mít na starost ESL. Pozvánky do hlavní ligy získali Virtus.pro, Natus Vincere, Live to Win a bývalý tým Yellow Submarine, dnešní Spirit.

Jihovýchodní Asie

Rumunská organizace PGL pozvala do své nejvyšší ligy čtyři v současné době nejlepší celky regionu. Těmi jsou Fnatic, T1, TNC Predator a BOOM Esports.

Odhaleni jsou i účastníci rozřazovacího turnaje:

  1. 496 Gaming
  2. ex-IO Dota2
  3. Execration
  4. Smart Omega
  5. Vice Esports
  6. Galaxy Racer
  7. Cignal Ultra
  8. Neon Esports

Čína

V Číně se ujme organizace ligy domácí společnost Perfect World, která stála za úspěšným turnajem Dota Asia Championship 2015 i méně úspěšným Šanghajským Majorem.

Do čínské ligy pozvali týmy Elephant, Vici Gaming, PSG.LGD a EHOME. Dalších osm celků zabojuje o lepší divizi v úvodním turnaji:

  1. MagMa
  2. Phoenix Gaming
  3. Sparking Arrow Gaming
  4. Invictus Gaming
  5. Royal Never Give Up
  6. Aster
  7. Dalanjing Gaming
  8. LBZS

Severní Amerika

Severní Ameriku dostalo na starost studio Beyond the Summit známé sérií turnajů Dota Summit nebo BTS Pro Series. Čtyřmi šťastlivci se stali podle očekávání Evil Geniuses, Quincy Crew, Sadboys a 4 Zoomers.

Do uzavřené kvalifikace obdržely pozvánku celky Black N Yellow, Doze Reborn, 5ManMidas a nově zformovaný tým Undying, kde působí i česká hvězda Jonáš "Saberlight" Volek. Další čtyři celky vzejdou z otevřené kvalifikace a všech osm bude bojovat o čtyři místa v nejvyšší lize, zbytek poputuje do druhé divize.

Jižní Amerika

Pro poslední z šesti regionů jsou známí již všichni pozvaní soutěžící. V první lize jistě uvidíme SG Esports, Thunder Predator, Infamous a Beastcoast. Zbylé celky budou bojovat o další čtyři místa v první divizi:

  1. Omega Gaming
  2. Team Unknown
  3. Team Hokori
  4. Team Incubus
  5. Crew Mates
  6. EGOBoys
  7. Infinity Esports
  8. LATAM Defenders
Známe všechny pozvané týmy nejvyšších DPC lig
i Zdroj: DOTA2.cz
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama