Známe výsledky třetího kvalifikačního turnaje Sazka eLEAGUE
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Známe výsledky třetího kvalifikačního turnaje Sazka eLEAGUE

Známe výsledky třetího kvalifikačního turnaje Sazka eLEAGUE

Skeli77

Skeli77

21. 3. 2020 22:10

Proběhla v pořadí již třetí kvalifikace a my vám samozřejmě řekneme, kdo postoupil.

Reklama

Dosghits prošli celým bracketem bez problémů. Nic jiného jsme od nich ovšem ani nečekali. Hrozilo jim snad jen to, že by Vilík přišel pozdě, jak je ostatně jeho zvykem. Pro ty, kteří kluky neznají, jde o tým, který spolu hraje již mnoho let a pravidelně jezdí na LAN turnaje v Česku i na Slovensku. Na těchto akcích se drží na předních příčkách. Kvalifikaci na Sazka eLEAGUE zkoušeli poprvé a hned ji s přehledem vyhráli.

 

Na druhém místě se umístili Necro Raisers, ti se poctivě prali o postup ve všech třech kvalifikacích a konečně jejich snažení přineslo ovoce. Kluci hrají ve stejné sestavě snad už od DotA.

 

Bylo by zvláštní, kdyby se mezi postupujícími neobjevil v každé kvalifikaci alespoň jeden Inaequalis tým. A ve třetí kvalifikaci máme v top čtyřce takové týmy dokonce dva. Tyto dva týmy se popraly o třetí příčku. Nakonec vyhráli Inaequalis Doctus, kteří působí s mírnými obměnami sestavy pod Inaequalis od podzimních Y-games. Jejich cílem je dostat se mezi top CZ/SK týmy. Vypadá to, že jsou na dobré cestě.

 

Na čtvrtém místě se umístili Inaequalis Atra. Tři hráči hrají pod Inaequalis již tři roky a před třemi měsíci přibrali dva nováčky. Postup do Sazka eLEAGUE je důkazem, že se jim v aktuálním složení daří. Tvrdí, že buď za dvacet minut vyhrají nebo naopak stejně rychle prohrají. Přejeme jim, aby to do budoucna byly jen takhle rychlé výhry.

 

Přehled postupujících týmů:

  • 1. místo: Dogshits (Jenda, Cechi, JaZzfana, Vilik, Hssiss)
  • 2. místo: Necro Raisers (Linch, uric0, Random, wein, Mandor)
  • 3. místo: Inaequalis Doctus (Sorano, Nerothos, Cajroo, GummyCARp, Zeo)
  • 4. místo: Inaequalis Atra (Meloun, NeeX, HarryM, DannyKko, ZukyFresh)

 

Známe výsledky třetího kvalifikačního turnaje Sazka eLEAGUE
i Zdroj: DOTA2.cz

 

Čeká nás poslední čtvrtá kvalifikace. Poslední šance pro týmy, které zatím nepostupily. A stále můžeme mezi doposud nekvalifikovanými hráči vidět mnohá známá jména. Máme se tedy ještě ve čtvrtek na co těšit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama