Češi i Slováci mají blízko k postupu do play-off kvalifikace na MS
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Češi i Slováci mají blízko k postupu do play-off kvalifikace na MS

Češi i Slováci mají blízko k postupu do play-off kvalifikace na MS

Shovelmeister

Shovelmeister

23. 9. 2021 11:34

Pokud se české reprezentaci podaří porazit výběr Portugalska, mají Češi i Slováci jistou účast v play-off západoevropské kvalifikace na MS.

Reklama

Český výběr složený ze čtyř hráčů Hippomaniacs a Ariana “Arin” Ahmadiho z týmu Young, jenž nahradil hvězdného BOOMa, který podle dostupných informací svou účast nedlouho před turnajem zrušil, vstoupil do kvalifikačního turnaje na IeSF World Championship vítězně. V úvodním zápase skupiny A zdolal silný výběr Slovenska, složený převážně z hráčů orgnaizace Lutea.

První mapa byla zcela jasně ovládnutá Čechy, kteří si došli pro výhru již ve 23. minutě. Na druhém bojišti to ovšem neměl favorizovaný celek tak jednoduché. Slaweeho carry Tiny způsoboval Čechům nemalé potíže a vypadalo to, že Slováci zvládnou své soupeře zlomit. Po velmi povedené akci českého týmu a následnému diebacku tří hrdinů na straně Slovenska bylo o výsledku zápasu zcela jasno. Češi si připisují první vítězství a pokud zvládnou porazit i Portugalce, postoupí do vyřazovací fáze.

Slovenská reprezentace si další den spravila chuť v zápase s Portugalskem, kde zvítězila velmi přesvědčivě ve dvou půlhodinových hrách. Závěrečný skupinový zápas mezi Českem a Portugalskem začne ve čtvrtek 23. září v 19:30. Pokud česká reprezentace zvítězí, zajistí to postup do play-off i Slovákům.

Sestava reprezentace ČR

  1. Arian “Arin” Ahmadi
  2. Pavel “Mambos” Beneš
  3. Marek “Tipek” Rytíř
  4. Pavel “Muf” Fojtík
  5. Filip “Filminy” Komín

Sestava reprezentace SR

  1. Martin “Slawee” Chamuty
  2. Mário “Mawox” Hatványi
  3. Dávid “YellowPanda” Šandala
  4. Michal “Zvermuted” Seryj
  5. Lukáš “Lukyno” Džubek
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama