The International se odsouvá na říjen, uskuteční se v Bukurešti
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek The International se odsouvá na říjen, uskuteční se v Bukurešti

The International se odsouvá na říjen, uskuteční se v Bukurešti

Shovelmeister

Shovelmeister

8. 7. 2021 09:58

Po nedávných problémech se švédskou vládou Valve oznamuje nové místo a datum konání desátého ročníku prestižního turnaje The International.

Reklama

V minulých týdnech zrušila švédská vláda konání dlouho naplánovaného turnaje ve Stockholmu a Valve se tedy muselo obrátit na jiné evropské země. Nyní oznamuje radostnou zprávu, podařilo se najít nové místo konání, a to rumunské hlavní město Bukurešť. Turnaj se odehraje na stadionu Arena Nationala v polovině října a rozdá se na něm přes 40 milionů dolarů (874 milionů Kč).

Oproti švédské Globe Areně je rumunský největší stadion mnohem větší. Arena Nationala dokáže pojmout až 55 tisíc lidí, zatímco Globe Arena pouze 18 tisíc. Plná kapacita se ale s velkou pravděpodobností nevyužije kvůli opatřením proti pandemii koronaviru.

Na turnaj se již kvalifikovalo 16 z 18 celků včetně týmu Undying s českým hráčem Jonášem “Saberlight” Volkem. Šanci na postup mají ještě Ondřej “Supream” Štarha, Miroslav “BOOM” Bičan a Oliver “Skiter” Lepko v západoevropské kvalifikaci.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama