Valve oznamuje práci na druhé sezóně DOTA: Dragon´s Blood
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Valve oznamuje práci na druhé sezóně DOTA: Dragon´s Blood

Valve oznamuje práci na druhé sezóně DOTA: Dragon´s Blood

Shovelmeister

Shovelmeister

19. 4. 2021 17:03

Po necelém měsíci od uvedení seriálu DOTA: Dragon´s Blood na Netflix Valve oznamuje práci na další sezóně.

Reklama

Na konci března byla na streamovací platformu Netflix přidána první série anime seriálu DOTA: Dragon´s Blood. Seriál se dodnes těší velké oblibě, v několika státech byl v prvních dnech po vydání dokonce nejsledovanějším titulem na celém Netflixu.

Valve na svých sociálních sítích oznámilo, že tvůrci začínají pracovat na další sérii, která se bude jmenovat “Book 2”. V oznámení se nic neříká o počtu dalších dílů ani o datu vydání, na bližší informace si budeme muset nejspíše několik měsíců počkat.

Ve tweetu bylo kromě oznámení další sezóny zmíněno i zařazení dokumentu Free to Play mezi dostupné filmy na Netflixu. Ten se zaměřuje na příběhy tří hráčů na prvním šampionátu The International, který díky svému v té době obrovskému prize poolu převrátil svět esportu naruby.

V posledních měsících Valve investuje mnoho času a prostředků do prostředí okolo Doty. Nedávno jsme se kromě DOTA: Dragon´s Blood dočkali updatu, který zjednodušil novým hráčům jejich první okamžiky ve hře a patche 7.29 s novou hrdinkou Dawnbreaker. Zda se hráčská základna po těchto změnách skutečně rozrůstá, se dozvíme v příštích měsících. Pokud však Valve ve snaze přilákat nové hráče nepoleví, je velká šance, že se cíl podaří naplnit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama