Valve pokračuje ve spolupráci s Netflixem, na platformu bude přidán dokument Free to Play
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Valve pokračuje ve spolupráci s Netflixem, na platformu bude přidán dokument Free to Play

Valve pokračuje ve spolupráci s Netflixem, na platformu bude přidán dokument Free to Play

Shovelmeister

Shovelmeister

16. 4. 2021 17:19

Dokumentární film Free to Play, který zachycoval příběhy třech hráčů soutěžících na prvním ročníku The International bude dostupný na streamovací platformě Netflix.

Reklama

V pondělí 19. dubna bude na Netflix přidán dokument Free to Play, který ukazuje dění na The International 2011. V dokumentu se mohou diváci také dozvědět o životních příbězích hráčů Dendi, Fear a Hyhy. Film je dosud dostupný na YouTube a stáhnout si ho můžete i na Steamu, jak to bude po uvedení na Netflix není zatím známé.

S přidáním Free to Play na Netflix má nepochybně souvislost úspěšný anime seriál Dota: Dragon´s Blood, jenž vyšel na platformě na konci března. Seriál dostal od kritiků velmi kladná hodnocení a během prvních dnů se dostal mezi nejpopulárnějších deset seriálů na celém Netflixu, v Rusku dokonce několik dní vedl.

Kromě Free to Play Valve natočilo ještě sérii dokumentů True Sight, v nichž jsou zpočátku zobrazovány příběhy týmů Evil Geniuses a Fnatic. V pozdějších dílech se tvůrci zaměřovali spíše na konkrétní finálové zápasy. I tento dokumentární seriál je k nalezení na YouTube, nejoblíbenější díl má bezmála 10 milionů zhlédnutí. O uvedení True Sight na Netflix se zatím nemluví, pokud ale Free to Play bude mít na Netflixu úspěch, dá se to očekávat.

Valve se spoluprací s Neflixem, vylepšením tutoriálu a stálými updaty snaží přilákat ke své hře nové hráče, protože jejich počty stagnují či se lehce zmenšují. Pokud bude Valve v tomto trendu pokračovat, je šance, že se komunita bude zase rozrůstat.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama