Vánoční turnaj proběhne již o tomto víkendu
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Vánoční turnaj proběhne již o tomto víkendu

Vánoční turnaj proběhne již o tomto víkendu

Shovelmeister

Shovelmeister

15. 12. 2021 17:50

Vánoční turnaj se blíží a vy se stále ještě můžete zaregistrovat. Sežeňte partu kamarádů a přijďte zabojovat o super ceny.

Reklama

Tradiční Vánoční Dota 2 turnaj proběhne již tento víkend, tedy 18. a 19. prosince. Zúčastnit se může úplně kdokoli nezávisle na svém ranku, nebojte se tedy sehnat partu kamarádů a přihlásit se

Základní prizepool, věnovaný hlavním sponzorem Alchemistrem, organizátorem poKem a jako vždy komunitu podporujícím Lidovým Gamingem činí 13 000 Kč.  Pokud se však kdokoliv, během oficiálního streamu rozhodne účastnit crowdfundingu a pošle donate, tak za každou odeslanou korunu přihodí organizátořr turnaje další korunu z vlastní kapsy až do výše 2 000 Kč. Obě částky se pak přičtou k základnímu prize poolu 13 000 Kč.

Příklad: pokud Franta ze Srbska pošle donate v hodnotě 500 Kč, Organizátor přidá svých 500 Kč a prize pool pro hráče vzroste o 1 000 Kč. Pokud celková darovaná částka všech donatů dosáhne třeba 2 500Kč, Organizátor stále přidává maximálně 2 000 Kč.

Výhru si týmy rozdělí následovně:

  • 1. místo – 6 500 Kč (+ 50 % z crowdfundingu)
  • 2. místo – 3 250 Kč (+ 25 % z crowdfundingu)
  • 3. místo – 1 950 Kč (+ 15 % z crowdfundingu)
  • 4. místo – 1 300 Kč (+ 10 % z crowdfundingu)

Letos je tu navíc novinka v podobě výzev pro všechny týmy a jejich hráče ve skupinové fázi. Tyto výzvy budou spočívat v dosažení různých statistik, nebo výjimečné překonání svého nepřítele, např. tým co vyhraje nejdelší hru, nebo hráč co stackne nejvíc campů ve hře, vyhrává. Odměnou bude vždy 100 kč na hráče nebo 500 kč na tým. Kompletní seznam výzev a jejich ohodnocení bude zveřejněno před turnajem. Výhlášení výzev proběhne ihned po skončení skupinové fáze na oficiálním streamu.

Vánoční turnaj proběhne již o tomto víkendu
i Zdroj: DOTA2.cz

Skupinová fáze ve formátu každý s každým Bo1 začne v sobotu 18. prosince v 10:00 a bude probíhat pravděpodobně až do večerních hodin. Play-off se odehraje v neděli od 13:00 a všechna utkání proběhnou ve formátu Bo3 single elimination. V turnaji se počítá i s bojem o třetí místo. Finále bude navíc okořeněno o speciální pravidlo, že každý vybraný nebo zabanovaný hrdina již nebude moci být použit v další hře.

Co by to bylo za Vánoce bez DOTA2 Vánočního turnaje? Já už si to ani neumím představit. Dva dny Doty co mě dostanou od Vánočních shonů a jen si užívám dobré nálady v komunitě. Letos jsem chtěl turnaj trochu ozvláštnit a tak se hráči můžou těšit na zajímavé výzvy a jsem moc zvědav jak se toho chytnout. Divácky se jistě máme na co těšit. Pro diváky samozřejmě bude otevřený crowdfunding na podporu turnaje a dostanou šanci si zahrát zajímavé ceny v soutěžích na hlavním streamu.
Jo, abych nezapomněl … ještě mám v rukávu jedno malé překvapení … psst 

říká Tomáš “poKo” Pokorný, jeden z organizátorů turnaje.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama